Training & Opleiding

met gelijkgestemden

Naast individuele coaching biedt MooieParels opleidingen en trainingen voor groepen. Ook die hebben als doel dat je je inzichten, kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen maar dan temidden van een groep gelijkgestemden. De trainingen worden aangeboden in Nederland en in het buitenland. Hieronder een korte beschrijving. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de agenda of neem contact met ons op. MP ontwikkelt daarnaast maatwerkoplossingen voor specifieke trainingsvragen.

De 4-daagse training'Van Wens naar Waarmaken' is bedoeld voor professionals die aan de gang willen met hun persoonlijke groeiwensen. De training helpt je je persoonlijke uitdagingen en drijfveren te ontdekken en voor je te laten werken. Naast waardevolle persoonlijke inzichten, gaan deelnemers naar huis met een individueel ‘actie-pad’. 

De Leergang 'Munay Ki & Touch for Health' wordt georganiseerd in Nederland. De leergang is opgezet voor wie (professioneel) bezig is met Touch for Health en Kinesiologie en (spirituele) verdieping zoekt. De leergang laat je de synergiën ontdekken en toepassen tussen de sjamanistische Inca-traditie en je TfH/EK-activiteiten. Lees hier meer over Munay-Ki.

'Munay Ki – Verbinding met de Oersprong' is ontworpen voor de facilitator die op zoek is naar een spirituele én avontuurlijke verdieping. Deze 10-daagse intensive combineert trainen en reizen in het magische Peru met workshops en inwijdingen in de traditie van de sjamanistische overleveringen van de Inca’s.

MooieParels heeft het 5seizoenenspel® ontwikkeld, een ingenieus instrument ter ondersteuning van trainingen en praktijksessies. De 'Leergang 5seizoenenspel®' leidt op tot facilitator. Doelgroep is de meer ervaren facilitator die zijn cliënten duurbegeleiding biedt of wil bieden bij haar/zijn leer- en levenskeuzen. De volgende Leergang begint najaar 2012.

 • "Wat hebben we een mooie dag gehad, hoge vibratie, een lichtend samenzijn, vol wijsheid en intuïtie. Dank voor alle openheid en aan jou als hoeder op deze reis."

  (J.F.)

 • "De laatste 7 jaar van mijn (stadse) leven was ik vooral zwanger of borstvoedend. In Peru komt alles in een stroomversnelling. Twee weken helemaal voor mezelf was een prachtig kado om pas op de plaats te maken én enorm te groeien."

  (H.S.)

 • "Op allerlei manieren vraagt Peru me om ‘aan de gang te gaan, te verdiepen’. Mijn diepst verankerde zienswijzen weken hier los en maken plaats voor nieuw bewustzijn en grenzeloze wonderen. Dat is zó mooi…."

  (C.C.)

 • "De combinatie van 'werken' en 'ervaren' met gelijkgestemden heeft me veel dichterbij mijn kern gebracht. Dat geeft rust. Ik blijf nu makkelijker in mijn kracht en de 'waan van de dag' kost me veel minder energie."

  (H.S.)

Deel deze informatie met anderen

Contact

 • MooieParels | Hoeve de Asch | Cortenoeverseweg 94 | 6971 JL Brummen | Tel. (0575) 56 62 55 | Contact

  Copyright © 2014 MooieParels

  Ontwerp & Realisatie ToonWorkz