Over ons aanbod

Ruimte maken voor vernieuwing

MP wil particulieren, professionals en organisaties ondersteunen bij hun ontwikkeling in een omgeving die steeds nieuwe vragen stelt. Voor groei zijn nieuwe kennis en inzichten nodig, moeten vaardigheden worden getraind en ervaringen verwerkt. Groei betekent dat je jezelf vragen durft te stellen en dat je antwoorden durft delen. 

Gezien dit doel streven we naar een kwalitatief aanbod van begeleiding en praktische trainingsconcepten, met veel aandacht voor het ervaren, uitwisselen, eigen maken en toepassen van nieuw materiaal. We ontwikkelen en zoeken naar aanbod dat niet dicteert maar onderzoekt, dat niet standaardiseert en normeert maar ruimte creëert de meerwaarde ziet van  verschillen. 

Voor een goed en gevarieerd aanbod werken wij graag samen met andere aanbieders en facilitators.

Veel onderdelen van het actuele aanbod hebben zich inmiddels bewezen, getuige de evaluaties. Zolang ze in een behoefte voldoen bieden we ze aan, waarbij we ook zelf iedere keer weer bijleren. Bekijk hier de agenda.

Naast de actuele agenda op deze site ontwikkelt MP trainingen op maat. Zo heeft MooieParels trainingen verzorgd voor beleidsafdelingen van bijvoorbeeld Rabobank (Nederland) en het Ministerie van LNV, ‘De zorgende verzorgd – Teamtraining voor verloskundigen’, ‘Touch for Health voor verpleegkundigen’. Ook is getraind in Bergplaas Zuid-Afrika.

Deel deze informatie met anderen

Contact

  • MooieParels | Hoeve de Asch | Cortenoeverseweg 94 | 6971 JL Brummen | Tel. (0575) 56 62 55 | Contact

    Copyright © 2014 MooieParels

    Ontwerp & Realisatie ToonWorkz