Nieuws

Het laatste nieuws van MooieParels

Ga voor de training 'Werken met Pauwkaarten' naar Pauwkaarten.nl

Pauwkaarten® is een nieuw coachingconcept. Doel van het concept is om coaches, coachende begeleiders en managers optimaal te ondersteunen bij het voeren van effectieve gesprekken op het werk. De inzet van Pauwkaarten versterkt de autonomie van de coachee en vergroot de mogelijkheden van de coach voor een kwalitatieve inzet. Dat maakt de gesprekken beter en plezieriger, zowel voor de coachee als voor de coach. Zie je in Pauwkaarten toegevoegde waarde voor je werk, volg dan de training 'Werken met Pauwkaarten'. 

Pauwkaarten is een product van MooieParels Coachingconcepten. Raadpleeg Pauwkaarten.nl,  https://www.facebook.com/pauwkaarten 

WensWorkshop 2017

'Zonder wens slechts een half mens'

Omdat tijdens de trainingen zo vaak blijkt dat we veel te vaak meer nadenken over risico's dan over wensen, introduceren we de WensWorkshop.

Tijdens een programma van één dag met als motto ‘Zonder wens slechts een half mens’ leer je over de kracht van wensen. De Wensworkshop biedt je één zeer uitgesproken ding: de waardering van de kracht van jouw 'wensen' als drijvende kracht bij wat je bezielt en bij doet wat je doet.

Tijdens deze dag (10u-17u) met maximaal 8 deelnemers maak je actief kennis met dit onderdeel van het 5Seizoenenspel® en ga je aan de gang met wat jouw wensen zijn! Deze workshop is in 2017 meerdere malen aangeboden. Data voor 2018 moeten nog worden vastgesteld. De Wensworkshop vraagt een investering van € 295 ex BTW.

Wil je meer weten of je aanmelden, laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hebt snel een reactie.

Kennismaking 5seizoenenspel®

2017

Of je nu vragen hebt over je werk, je relaties of je eigen ontwikkeling, je zet het 5seizoenenspel® in als je wilt weten wat je morgen anders gaat doen. Het spel brengt je door open vragen en adviezen in gesprek met jezelf. Waar liggen je uitdagingen, waar je mogelijkheden en waar je drempels. Spelen levert je inzichten en bruikbare adviezen over wat goed gaat, wat beter kan maar ook wat eigenlijk beter zou moeten. En samen spelen met anderen levert je bovendien de soort feedback op die je anders maar zelden hoort. 

Het 5seizoenenspel® is al honderden keren ingezet bij professionele trainingen, bij individuele begeleidingstrajecten en bij de begeleiding van groepsprocessen. Deze kennismaking is bedoeld om je op een directe manier kennis te laten maken met het krachtige spel, hoe het werkt en wat je d'r aan hebt. Het 5Seizoenenspel® helpt je je coachingsaanpak te structureren en laat de degene die coaching ontvangt zijn/haar eigen verantwoordelijkheid ontdekken.

Voor jou als coach is spelen de beste manier om te ontdekken wat het 5seizoenenspel® te bieden heeft. Meld je aan en ontdek wat het spel je oplevert! Een individuele kennismaking duurt 2 uur en vraagt een investering van € 200 ex BTW. Neem je een groep mee dan hanteren we andere tarieven. 

Voor meer informatie en voor de gegevens van de facilitators die deze kennismaking begeleiden, mail je met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact

  • MooieParels | Hoeve de Asch | Cortenoeverseweg 94 | 6971 JL Brummen | Tel. (0575) 56 62 55 | Contact

    Copyright © 2014 MooieParels

    Ontwerp & Realisatie ToonWorkz